У Тернопільському замку нагороджують лауреатів «Людина року-2017» (Фото, відео)

Кращих людей на Тернопільщині щорічно відзначають, починаючи з 2001 року.

10.02.2018 13:02   Опубліковано : Галина Кіт
Джерело: TeNews

У Тернополі в замку відбувається церемонія нагородження лауреатів "Людина року-2017". Це традиційна щорічна акція і нагородження «людей року» завжди відбувається в Тернопільскому замку. Заснований конкурс у 2001 році спортивно-мистецьким та духовним центром «Моя Україна» і ре­дакцією всеукраїнської незалежної громадсько-політичної газети «Вільне життя». Одним з ініціатором – був покійний нині ректор ТДМУ Леонід Ковальчук. З 2001 року відзнаку "Людина року" отримали багато відомих людей з Тернопілля.

Для участі в конкурсі державні установи, відомства та громадські організації за підсумками року подають кандидатури на розгляд спеціальної комісії, яка й визначає номінантів. Особлива увага приділяється фахівцям у галузі культури, освіти, медицини, фізичної культури та спорту. Переможцями можуть бути і представники інших сфер діяльності, якщо вони цього заслуговують. «Людиною року» на Тернопільщині може стати як представник області, так і діяч всеукраїнського рівня. Це лише додає престижу номінації, вибороти яку не так просто. Комісія на своєму засіданні визначає десять переможців конкурсу. Кожен лауреат під час урочистої церемонії відзначення кращих людей року отримує статуетку «Ніка», пам'ятну медаль та свідоцтво, що засвідчує нагороду.

Сьогодні розпочалося дійство з благословення владик - Нестора і Теодора.

Олег Кавраванський, директор об’єднання "Тернопільгаз" у вступному слові привітав присутніх, цьогорічних і лауреатів попередніх років, нагадав історію започаткування відзнаки. Згадав Володимира Пласконоса, який протягом усіх років з 2000-го  брав на себе основні організаційні питання. Сьогодні за станом здлоров’я він не може бути пристунім на церемонії.

Актор театру Михайло Безпалько отримав визання напередодні свого 80-ліття.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Нагадаємо, що лауреатами конкурсу «Людина року-2017» стали:

БЕЗ­ПАЛЬ­КО Ми­хай­ло Ан­то­но­вич — ак­тор Тер­но­піль­сько­го ака­де­міч­но­го об­лас­но­го дра­ма­тич­но­го те­ат­ру іме­ні Т. Шев­чен­ка.

КОН­СТАН­ТИ­НО­ВА Світ­ла­на Ми­ко­ла­їв­на — ди­рек­тор Тер­но­піль­ської за­галь­но­ос­ві­тньої шко­ли №7.

КОС­ТИ­ШИН Лі­лія Ва­лен­ти­нів­на — зас­туп­ник ре­дак­то­ра га­зе­ти «Віль­не жит­тя плюс».

ЛЮ­БУНЬ Ан­дрій Сте­па­но­вич — про­то­і­є­рей, нас­то­я­тель Свя­то-Ди­мит­рівсь­ких хра­мів УПЦ Ки­ївсь­ко­го пат­рі­ар­ха­ту у се­лах Ліш­ні та Ку­ли­ко­ві Кре­ме­нець­ко­го ра­йо­ну, во­лон­тер і ка­пе­лан.

МАР­КЕ­ВИЧ Бог­дан Гри­го­ро­вич — го­лов­ний лі­кар Ко­зівсь­кої цен­траль­ної ра­йон­ної лі­кар­ні.

Читайте також

Оголосили лауреатів конкурсу «Людина року-2017»

ПИ­ЛИ­ПІВ Ми­ко­ла Іва­но­вич — ди­рек­тор при­ват­но­го аг­роп­ро­мис­ло­во­го під­при­ємс­тва «Ар­ка­дія» Гу­ся­тинсь­ко­го ра­йо­ну.

ТО­ПО­РОВСЬ­КИЙ Во­ло­ди­мир Іва­но­вич — де­кан Зар­ва­ниць­ко­го де­ка­на­ту УГКЦ, ка­пе­лан.

ФЕ­ЛЕН­ЧАК Ва­силь Ан­дрі­йо­вич — ху­дож­ній ке­рів­ник і ди­ри­гент му­ні­ци­паль­но­го Га­лиць­ко­го ка­мер­но­го ор­кес­тру, на­род­ний ар­тист Ук­ра­ї­ни.

ЧО­БО­ТАР Ва­ле­рій Ге­ор­гі­йо­вич (по­зив­ний «Га­ти­ло») — за­хис­ник До­нець­ко­го ае­ро­пор­ту, тре­нер про­ек­ту для ве­те­ра­нів та їх сі­мей «Сер­це Во­ї­на».

ШУ­МИ­ЛО Во­ло­ди­мир Ми­хай­ло­вич — ху­дож­ник, май­стер на­род­них ху­дож­ніх про­мис­лів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews