Компанія «Рокфальт» заперечує, що асфальт їхнього виробництва, яким латали дорогу на Рівненщині, міг «зійти» за два тижні (Фото)

07.03.2018 11:23   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

Деякий час тому наша редакція писала про те, що журналістка зі Здолбунова Ольга Ферар опублікувала у себе на сторінці світлини із свіжовимитими ямами на дорозі, які ремонтували за новітніми технологіями із використанням холодного асфальту Рокфальт.

Проте представники заперечують, що зійшов саме їхній асфальт і надали цьому пояснення:

«По перше хочемо зазначити, якщо є обгрунтована претензія до якості нашої продукції, то ми несемо за це відповідальність. Пропонуємо підприємству, яке придбало наш матеріал, звернутися до нас і ми вирішимо це питання.

Повністю розібратися можна тільки з'ясувавши всі подробиці. Багато залежить від умов укладання і експлуатації, але поспішних висновків робити не треба. Здивувала відсутність асфальту в указаних ямах, чого не могло статися навіть при порушенні технології укладання, тому що в нашому холодному асфальті підвищена кількість адгезійних добавок. Матеріал має свої особливості, але формула розроблена так, щоб відремонтована ділянка була захищена від різних випадків. Роздивляючись коментарі і фото, які розмістила автор, ми помітили, що обговорюються ділянки інші по формі. Скоріше укладений матеріал став одного кольору з основним покриттям і Ольга Ферар його не помітила, але на фото ми їх підкреслили. Видно, що матеріал в відремонтованих ділянках залишився на місці, але хочемо зазначити, що ділянки укладені неякісно. Вони з самого початку проваленні, тому там збирається вода і це може зменшити час експлуатації. Також ми не знаємо чи була вичищена основа і т.д. Під час укладки будь-якого асфальту багато залежить від дотримання норм.

В кінці хотіли б сказати автору посту, що на жаль в вашому випадку дорога у поганому стані і будь-який ямковий ремонт вас не задовольнить, тому що він тільки тимчасово може призупинити постійні руйнування. Скоріше дорога капітально не ремонтувалась років 10-20, верхній шар вже втратив мінеральні частини і експлуатаційні властивості, а руйнування ще більше прискорюються. В даній ситуації тільки укладання нового полотна вирішать вашу проблему повністю. А холодний асфальт "Рокфальт" - це не разводняк. В цьому переконалися тисячі споживачів і підприємств по всій Україні. Ви можете перейти к нам на сайт і побачити приклади робіт», - зазначили у компанії.

null
Фото компанії "Рокфальт"

Окрім цього представники компанії надали власні світлини відремонтованої дороги, де вони показують, що ями, які утворилися, не на місці зремонтованого асфальту. Та аби переконатися самому, хто ж зі сторін правий, здолбунівчанам варто самим прогулятися дорогою.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews