Михайло Головко вимагатиме, щоб доходи Скалатської громади залишали у її ж бюджеті

07.03.2018 10:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Народний депутат України Михайло Головко вимагатиме, щоб доходи Скалатської громади залишалися у її ж бюджеті, адже як розповіли йому члени громади, значну частину їх надходжень забираються у державний і обласний бюджети. Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook: 

«Вчора провів зустріч з мешканцями Скалатської громади. Більшість скарг надійшли від педагогів музшколи, спортшколи та педагогів загальноосвітніх шкіл на те, що зняли надбавки. Як виявилося вся причина в тому, що орендну плату з місцевих кар’єрів забрали у громади в держбюджет - 75%, а ще 25% в обласний бюджет. Таким чином громада втратила понад 8 млн. грн. По цих проблемах направлю депутатські звернення у відповідні інстанції. Якщо це дійсно децентралізація, то потрібно податки залишати на місцях, а не лише видатки вішати на громади без фінансового забезпечення»,  - зазначає Михайло Головко.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews