Тернопільській телевізійниці у магазині продали 2 круасани за ціною 23-ох

07.03.2018 14:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Працівниця Тернопільського суспільного телебачення Наталія Мехралієва написала на своїй сторінці у Facebook про ситуацію, яка трапилася з нею в магазині і, очевидно, обурила її. Йдеться про те, що пані Наталя придбала 2 круасани, та переглянувши чек, зрозуміла, що заплатила аж за 23 круасани. До того ж, продавчиня намагалася виправдати інцидент несправністю техніки, яка підрахувала загальну вартість покупки.   

«Вкрай рідко беру чеки і майже ніколи їх не перевіряю. А тут вряди-годи попросила чек, бо хотіла подивитися який маркетинговий хід застосовують у магазині. Можливо, пишуть щось штибу: нехай таргани ліпше живуть на наших полицях, чим у вашій голові) Але, на жаль, жодного жарту, побажання чи передбачення я не побачила. Натомість мої очі вловили іншу цікаву деталь. І тут між рядків я прочитала: АТБ намахує тебе(( Виявляється, я придбала аж 23 круасани. Нічогенький у мене апетит!!! Далі відбувся діалог:

- А то нічого, що в мене у кульку лише 2 круасани?

- Це не я, це не я! Це все він.

- Хто він?

- Комп. Він сам по собі, а я сама по собі. Він постійно щось хімічить.

Може, дійсно у комп'ютерній програмі баг? Але щось мені підказує, що збій відбувся радше у людській совісті», - пише Наталія Мехралієва.

null

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews