У Тернополі затримали шахраїв, які видурювали гроші в підприємців

08.03.2018 08:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Двоє шахраїв ходили по місту і представлялася працівниками інформаційних довідок, в тому числі сайту 109.te.ua. Вони пропонували підприємцямм розмістити на сайті інформацію про вже існуючу чи нову фірму.

Читайте також

Шахрай обманув шумчанку на 30 тисяч гривень
За «вигране» авто кременчанка заплатила шахраям 40 тисяч гривень

За свої послуги аферисти просили щоразу інші суми. Вартість одного «оголошення» коливалася від 200 до 1000 гривень. Потенційним клієнтам шахраї навіть видавали прихідний касовий ордер або чек. На довірливих бізнесменах зловмисники встигли зробити кругленьку суму, яка коливалась до кількох тисяч гривень. Коли оплаченої послуги шестеро підприємців так і не отримали, звернулись до правоохоронців.

Особи ймовірних шахраїв встановили. Це жителі обласного центру 1969 та 1972 років народження. Один з них раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Такий спосіб «заробітку» чолов’яга придумав ще три роки тому. Тоді його викрили, довівши причетність до п'яти фактів шахрайств. Справу ще у 2017 році передали до суду. Проте Шахрая це аж ніяк не зупинило і він продовщив свою аферу, взявши у помічники ще одного тернополянина. Чоловікам інкримінують статтю 190 частина 1 ККУ - шахрайство.

Однак потерпілих від шахраїв може бути набагато більше. Правоохоронці звертаються до мешканців краю, придивитися до фотографій і якщо ви стали жертвою даних осіб, телефонувати на лінію "102" або за номером телефону (097)809-81-53.

null

 

null

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews