У Рівному апгрейдять тролейбуси (Фото)

08.03.2018 10:21   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

Наприкінці лютого у Рівному вийшов на лінію черговий тролейбус №143 після ремонту. Він вже мав граничний пробіг 90 тис. км. і потребував середнього ремонту. Про це повідомляє КП «Рівнеелектроавтотранс».

null
 Фото КП «Рівнеелектроавтотранс»

Тролейбусу замінили зовнішню обшивку кузова оцинкованою жестю, яка була оздоблена алюмінієвим декоративним профілем, ізоляційне покриття підлоги салону, обшивку спинок та сидінь салону, засклили дверні створки. Окрім цього, замінили внутрішню обшивку стелі та боків салону, а також підлогу замінили водостійкою фанерою та покрили спеціальним ізоляційним покриттям.

Також на тролейбусі було замінено на нові передні шини та замінено колісні диски, встановлено новий компресор, замінено амортизатори підвіски, замінено на нові склоочисники, встановлено нові елементи зовнішнього освітлення.

null
 Фото КП «Рівнеелектроавтотранс»

Також замінили задні гальмівні камери енергоакумуляторів та регулятори положення кузова. Відремонтували і каркас кузова та обладнання.

На завершення тролейбус пофарбували.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews