У переможцях – педагоги Чортківщини

09.03.2018 12:13   Опубліковано : Ірина Мадзій
Джерело: TeNews

Освітній проект «На Урок» започаткував цьогорічн Всеукраїнський конкурс навчальних матеріалів з різних предметів, де суддями та учасниками виступають освітяни.

Щоб взяти участь у Конкурсі, учителям необхідно було викласти власні профільні розробки, що стосуються тієї чи іншої шкільної дисципліни.

Цього разу у конкурсі взяли участь 2341 педагогів, які додали 6625 авторських розробок.  Загалом у конкурсі 138 переможців. Визнання  отримали педагоги з 1023 освітніх закладів з усієї України. Приємно, що серед  переможців є п'ятеро вчителів із Чортківщини.

Отож кращими було визнано розробки Ольги Нефьодової, (номінація «Економіка»), Світлани Візнюк, («Педагогіка»), Івана Бахура(«Технології»), -педагогів ДНЗ «чортківське вище професійне училище» та Світлани Дячок («Зарубіжна література») і  Антоніни Довгань («Французька мова»), -  вчителів Колиндянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews