Тернопільська школа-колегіум ім. Йосифа Сліпого відзначила День закладу і вшанувала Великого Патріарха

09.03.2018 16:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Тернопільська школа-колегіум ім. Йосифа Сліпого відзначила День закладу і вшанувала Великого Патріарха з нагоди річниці його дня народження. На святкуванні побувала депутат Тернопільської міської ради Оксана Яциковська, яка поділилася враженнями на своїй сторінці у Facebook

«Уже традиційно Тернопільська школа-колегіум Йосифа Сліпого відзначає День закладу разом із вшануванням річниці з дня народження Великого Патріарха.

Я завжди із задоволенням приходжу на це свято. Тут витає особлива енергетика, позитив, благодать...Тут мимоволі задумуєшся над тим, що є важливіше від суєти суєт.

І, повірте, замислитись змушують проникливі вірші, цитати, пісні і навіть танці учнів, які (з усього видно) дуже люблять свою школу.
"Через терни до зірок",- ці відомі слова Йосифа Сліпого є гаслом цього особливого навчального закладу. Справді: без праці не можна стати успішним чи відомим. Подумалось: якщо з раннього віку школярі мають правильні пріоритети- вони мають високі шанси стати особистостями. Я їм щиро цього побажала», - зазначає Оксана Яциковська.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews