Молодь Рівненщини запрошують на тренінг з усвідомлення соціальних проблем за допомогою арт-методів

10.03.2018 15:29   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» запрошує молодь на чотириденний тренінг для підвищення вашої обізнаності у соціальній сфері. Тренінг відбудеться 19-22 березня в м. Рівне.

Кожен день навчання охоплює одну тему (торгівля людьми, насильство, гендерна рівність та дискримінація). Під час навчання учасники отримають практичний досвід з використання різних атр-методів у висвітленні соціальних тем.

З березня по травень 2018 року ГО «Центр «Чайка» реалізує проект "Соціальне мистецтво для усвідомлення" "Social art awareness". Мета проекту – забезпечити обізнаність молоді (віком від 18 до 35 років) у Рівненській області з питань торгівлі людьми, домашнього насильства, дискримінації та гендерної рівності через мистецтво та медіа. Після тренінгу молодь буде залучена до реалізації соціальної ініціативи, яка буде зосереджена на залученні громади до питань насильства в сім'ї, торгівлі людьми, гендерної рівності та дискримінації і буде проходити в м. Рівне.

Наприкінці навчання учасники отримають сертифікат. Організатори не фінансують витрати на проживання та проїзд учасників.

Для участі необхідно зареєструватися.

З додатковими питаннями можна звернутися з Оксаною Салівончик salivonchykoksana@gmail.com.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews