На Львівщині внаслідок перекидання автомобіля травмовано водія

10.03.2018 21:51   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Дивись.info

Працівники Золочівського відділу поліції розпочали досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 9 березня близько 21.00 на автодорозі Львів – Тернопіль у селі Плугів перед в’їздом у тунель.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області, пише - Дивись.info.

«Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ 2109», 26-річний житель Мостиського району, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де легковик перекинувся. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований в реанімаційне відділення лікарні у стані коми. Медики діагностували у нього відкриту черепно-мозкову травму», – сказано у повідомленні.

Наразі з’ясовуються обставини автопригоди. Призначено експертизи.

За фактом відкрите кримінальне провадження ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info