Антимонопольний комітет «добро» на нові автобуси для чернівчан не дав

10.03.2018 22:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: times.cv.ua

На Буковині Антимонопольний комітет повідомив, що ЧТУ не має права купувати автобуси за бюджетні кошти.

Тому нові автобуси для комунального підприємства «Чернівецьке тролейбусне управління» не будуть купувати. Про це розповів начальник департаменту житлово-комунального господарства Ярослав Кушнірик.

«Антимонопольний комітет зазначив, що купуючи автобуси для тролейбусного управління, ми порушуємо законодавство. Можна виділяти кошти тільки для поновлення електротранспорту. А виділення коштів з бюджету на автобуси – це порушення антимонопольного законодавства у статті «конкуренція», – повідомив Ярослав Кушнірик.

Чиновник також зазначив, що для придбання автобусів, потрібен дозвіл антимонопольного комітету. Найближчим часом нові комунальні автобуси міська рада купувати не буде.

Нагадаємо, що для придбання шести автобусів міська рада минулого року планувала виділити 12 мільйонів гривень. Рішення було проголосоване депутатами міської ради.

За матеріалами http://times.cv.ua 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: times.cv.ua