Російський командувач бойовиків оскандалився на Донбасі

16.03.2018 14:50   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: 7 Днів

Російський командувач прибув на окупований Донбас командувати бойовиками, щоб отримати звання генерала армії РФ, але проспав ним же призначений збір підрозділу терористів, - 7 Днів.

У підрозділ бойовиків так званої «армії ДНР», що дислокується в окупованій Горлівці, куратори з Кремля прислали нового командира бригади.

Як написав у мережі колишній польовий командир бойовиків і перший так званий «комендант» окупованої Горлівки Ігор Безлер, це вже четвертий комбриг, який прибув з Росії. Три попередніх, за його даними, отримали на цій «посаді» звання генерала та значно погіршили становище бойовиків на фронті, оскільки ті втратили ключові позиції. Попередні командувачі з російської армії, пише Безлер, займались на окупованому Донбасі пиятикою та гулянками. 

Новий четвертий примудрився призначити збір підрозділу бойовиків у строю на 6-ту ранку і на цей збір не прийти. Бойовики чекали на російського командира 40 хвилин, а потім розійшлись. Вочевидь, новий комбриг просто проспав.

ф1


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 7 Днів