У низці окупованих районів Донецької й Луганської областей зник інтернет

19.03.2018 21:27   Опубліковано : Новини України
Джерело: UaNews
На непідконтрольних територіях Луганської області спостерігаються значні перебої з доступом до мережі інтернет. Про це розповідають місцеві жителі, повідомляє луганський Informator.

За словами жителів окупованих територій, різке зниження швидкості доступу сталося вчора ввечері. Як стало відомо, перебої фіксувалися в Луганську, Алчевську, Кадіївці та інших окупованих росіянами містах. Такі ж проблеми відчували користувачі мережі і в непідконтрольною частини Донецької області.

Як з'ясувалося, причиною проблем з інтернетом нібито стала аварія магістрального провайдера у вигляді обриву на ділянці Тула-Воронеж-Михайлівське.

"Доки інтернет з України йшов, не було перебоїв, тепер що не день, то аварія у них то ще якась диверсія", - скаржаться місцеві жителі, уточнюючи, що на даний момент інтернет-трафік поставляється на окупований Донбас з Російської Федерації.

Раптові проблеми з інтернетом засвідчили у Донецьку та Макіївці, пише ОстроВ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews