«Йди шукай учнівський на зупинці»: у Франківську водій вигнав школяра з маршрутки

22.03.2018 00:35   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: IfNews

Сьогодні, 21 березня, в Івано-Франківську водій маршрутного автобуса №43 вигнав школяра, бо дитина не змогла дістати учнівський квиток з портфелю.

Читайте також

Маршрутки зникнуть? В Івано-Франківську планують збільшити кількість комунального транспорту до 140 одиниць (Відео)

Про це у спільноті «УТіЗ ІФ (офіційна група управління транспорту та зв’язку)» у соціальній мережі повідомив франківець Тарас Грейда, пише - Галицький кореспондент.

«Сьогодні о 8:00 водій 43-го (АТ2733) на вокзалі нагло і грубо вигнав 10-річного хлопчика з маршрутки, після того, як дитина сказала, що його учнівський в портфелі», – пише Тарас Грейда та додає, що в автобусі знаходилось багато людей, тому хлопчик навіть не зміг би втягнути квиток.

«До речі, школяр був на останній сходинці і водій буквально на ходу відчинив йому двері зі словами «іди шукай учнівський на зупинці». Пасажири відреагували моментально, але дитина вийшла. Перед цим водій дуже зухвало розмовляв з пенсіонеркою, просив, щоб жіночка показувала посвідчення, і відповів: «Нууу дааавай заходь», але інтонацію передати навіть не можу», – пише франківець.

Чоловік каже, що водій квитки не видає. Відмовився також відрекомендуватися.

«Прошу відреагувати штрафом! Для підтвердження можу надати телефони пасажирів-свідків», – звертається до посадовців Тарас Грейда.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews