Грандіозна Хресна дорога: кількатисячна колона вірян пройшла від Катедри головними вулицями Тернополя (Фоторепортаж)

25.03.2018 20:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни

Напередодні Великодня, 25 березня у Тернополі відбулася традиційна Хресна дорога, до якої долучилося тисячі вірян, духовенство від різних конфесій, а також правоохоронці, місцева влада, військові….

Багатолюдна Хресна хода почала формуватися близько 16-ї години біля Архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, звідки люд вул. Йосипа Сліпого попрямував до головної вулиці Тернополя. Люди пройшли вулицею Руською, де було тимчасово перекрито рух, - пишуть Тернополяни.

Хода зупинялась на 14 станціях. Символічний дерев’яний хрест завдовжки близько 5 м, вага якого близько 100 кг, як і в попередні роки, несли представники духовенства, влади міста та області, громадські діячі, лікарі, волонтери, бійці АТО і їхні родичі, переселенці зі сходу України....

Подальший маршрут віруючих пролягав через бульвар Тараса Шевченка та вулиці Грушевська й Листопадова, звідки колона повернулася до Архикатедрального собору.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни