«Вихідні у Тернополі»: В день заснування міста провели екскурсію підземеллями (Фото)

17.04.2018 14:01   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Стартував новий проект «Вихідні у Тернополі». Його організатори планують проводити екскурсії по місті і по області. Таким чином намагатимуться зробити Тернопільщину більш туристично привабливою. Очікують, що проектом скористаються мільйон туристів у рік. Про це у Facebook написав Андрій Тернопільський.

«Вихідні у Тернополі» - новий туристичний, рекреаційний, екскурсійний проект ТІЦ \ Туристично-Інформаційний центр м.Тернополя та партнерів цього підприємства, що якісно, практично, достовірно, пізнавально, створить та розвиватиме туристичну інфраструктуру міста, області, їхню атракцію, логістику, залучатиме до відкриття нових місць, куточків, пам’ятників архітектури, культури тощо.

Стартував проекст 14 квітня з мандрівки в Вишнівець і Збараж.

 

А сьогодні 15 квітня, в День заснування Тернополя провели для бажаючих екскурсію середмістям і підземелями замку.

Отже, щосуботи – дивовижні, цікаві, веселі, пізнавальні, захоплюючі та мегапозитивні екскурсії теренами Тернопільської області, щонеділі – екскурсії Тернополем. 

Звертайтеся у ТІЦ \ Туристично-Інформаційний центр м.Тернополя.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews