У Тернополі вчитимуть вести політичні дебати

20.04.2018 20:13   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Українська Галицька Партія продовжує унікальний проект для своїх членів та прихильників - “Школу галицького політика”. Вже цієї неділі проект реактуалізовується. "Нова українська школа" та "Політичні дебати" - ці дві цікаві та корисні теми пропонують для лекторію.

Курс навчання включатиме два блоки: здобуття практичних та особистісних навичок.

Кожен, хто пройде курс навчання:
- знатиме, що таке нова українська школа;
- зможе бачити усі можливості, які дає реформа освіти;
- володітиме навичками практичного впровадження елементів нової української школи на місцях;
- зможе впевнено вести політичні дебати;
- навчиться правильно застосовувати свої знання, вміння та навички для створення позитивного політичного авторитету;

Тренером у неділю на "Школі Галицького політика" буде Оксана Клепуц - директор НВК "СЗШ-ліцей" села Козьови (Соколівський район) при Львівському національному університеті імені Івана Франка. Випускниця трьох польсько-українських програм для вчителів, трьох програм "Про.Навички" центру інноваційної освіти "Про.Світ", "Школи фасилітації і коучингу в освіті" Наталі Чуприни. 

Також зі Львова приїде Ростислав Коваль, політтехнолог, консультант Української Галицької Партії. Він пояснюватиме учасникам, що ж таке політичні дебати та "з чим їх їсти".

До участі у Школі галицького політика запрошують депутатів і членів УГП, прихильників, а також усіх активних, небайдужих до долі краю і держави осіб, тих, хто бачить себе в політиці, громадських активістів, які потребують сильної і надійної команди та розуміють, що настав час зробити відповідальний крок вперед. 

Участь у школі є безкоштовною. Всі інші витрати бере на себе учасник. Чекаємо Вас! До зустрічі!

Для участі — реєструйтеся: https://goo.gl/mzH4K8


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews