На Львівщині учасник АТО пішов у самоволку через конфлікт з товаришами по службі

20.04.2018 21:35   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

Контрактник військової частини А0998 самовільно покинув службу та не повертався рік через конфлікт із іншими військовослужбовцями.

Читайте також

Львівський суд виніс вирок контрактнику-дезертиру з Тернопільщини
Військовослужбовець дезертирував заради хворої доньки

 Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo

Як зазначається у матеріалах справи, 21 жовтня 2016 року контрактник покинув військову частину, яка дислокується у Яворові, та по 24 листопада 2017 року проводив час на власний розсуд за місцем свого проживання.

В судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 407 КК України, визнав повністю та пояснив, що залишив службу у зв'язку із з тим, що не зійшовся із колегами по службі. У вчиненому розкаявся, просив суворо не карати.

Обираючи обвинуваченому покарання Яворівський районний суд врахував, що той брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Тому, призначивши йому покарання у виді трьох років позбавлення волі, звільнив від його відбування, якщо він протягом однорічного іспитового строку не вчинить нового злочину.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews