«Хвилююсь, але це моя робота»: буковинець Рибарчук розповів, як готується до півфіналу «Голосу країни»

22.04.2018 10:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: molbuk.ua

Буковинець Андрій Рибарчук потрапив до півфіналу співочого конкурсу "Голос країни". Він підкорив не лише суддів, але й глядачів і став півфіналістом завдяки їхньому голосуванню. 

Попри щільний графік, Андрій знайшов час розповісти кореспонденту molbuk.ua деякі подробиці про підготовку до виступу.

– Скільки годин на день витрачаєш на репетиції?

– Займаємося щодня. У нас є викладачі з вокалу, а також викладачі англійської мови, з якими ми репетируємо щонайменше три години на день. Попри це цілий день репетирую та займаюся сам, – посміхаючись відповідає Андрій.

– Які стосунки з Тіною Кароль, чи вона тебе підтримує?

– З Тіною хороші стосунки, вона підтримує мене та надихає. Я вже досить виснажений, але вона постійно говорить, що я можу, і це мені допомагає зібратися й робити те, що маю робити.

– Чи казала Тіна, що буде підтримувати тебе після завершення конкурсу?

– Про це говорити ще рано, адже спочатку потрібно достойно виступити і дійти до кінця. Тільки після цього можна про щось таке говорити.

– Які стосунки з конкурсантом Михайлом Сосуновим, з яким ви в одній команді?

– З ним у нас хороші стосунки. Моя робота на сцені полягає в тому, аби віддаватися публіці, тому я не дивлюся на нього, як на конкурента. 

– Як оцінюєш свій виступ у чвертьфіналі?

– Я повинен був все зробити по максимуму, щоби люди мене почули. І вони мене почули! Це вони зробили у чвертьфіналі, коли я намагався показати все, що у мене є на душі. Я дуже вдячний усім, хто повірив у мене, про що свідчить народне голосування. 

– Хто обирав пісню у чвертьфіналі?

– Пісню ми обирали разом з Тіною. 

– Які емоції перед півфіналом?

– Я дуже хвилююся перед півфіналом, як і перед кожним своїм виступом. Кожен виступ на "Голосі країни" для мене – як останній. Я акумулюю всі сили, що маю для того, щоби перелити їх у пісню. Це моя робота і моє бажання – віддаватися повністю сцені, виступу, глядачам. Звичайно, є хвилювання, але це хвилювання приємне.

– Як сприйняв новину про те, що у Глибоці створили фан-зону, аби тебе підтримати?

– Це моє рідне селище, тому мені дуже приємно, і я дуже вдячний усім, хто мене підтримує і хто доклав руку до створення фан-зони. Це щось неймовірне, коли ти не один, коли усвідомлюєш, що з тобою багато людей, які підтримують та кажуть, що ти молодець.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua