Лідери Чемпіонату України з футболу серед аматорів зустрінуться в Оржеві

22.04.2018 14:08   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

У неділю 22 квітня о 16:00 в Оржеві на стадіоні “ОДЕК-Україна” відбудеться матч дванадцятого туру Чемпіонату України серед аматорських команд. Місцевий “ОДЕК”, який в турнірній таблиці посідає друге місце, прийматиме “Рочин” з Соснівки, що на одне очко випереджає оржівців. У випадку перемоги господарів в цій грі, “ОДЕК” одноосібно очолить турнірну таблицю Чемпіонату України серед аматорських команд.

Варто зазначити, що це буде перший матч “ОДЕКа” на власному стадіоні в цьому календарному році. Щоправда, обидва суперники вже відіграли по одній грі в другому колі чемпіонату. Як ми вже повідомляли, “ОДЕК” маючи велику ігрову перевагу, не зумів на виїзді здобути перемогу над ФК “Калуш”, лише нічия 1:1. Натомість “Рочин”, взагалі провалив відкриття сезону, перед власними вболівальниками поступившись принциповому супернику, який в турнірній таблиці йде на третьому місці, ФК “Минай” з рахунком 1:2.

null
Фото з сайту ФК "ОДЕК"

Варто додати, що паралельно, “Рочин” ще відіграв два чвертьфінальні матчі Кубку України серед аматорських команд. Спершу вони обіграли на власному полі СКК “Демня” 2:0, а в грі-відповіді, команда з Соснівки утримала нульову нічию та в підсумку забезпечила собі місце у півфіналі.

“ОДЕК” та “Рочин” наразі є принциповими суперниками у всеукраїнських змаганнях. Вже в цьому сезоні команди зустрічалися тричі. У третьому турі Чемпіонату України у Червонограді, де проводить свої домашні матчі команда з Соснівки, була зафіксована нічия 0:0. Пересіклися шляхи команд і в Кубку України. В 1/8 фіналу перший матч у Червонограді знову завершився безгольовою нічиєю – 0:0, а от в Оржеві команди продемонстрували видовищний футбол, і хоч переможця суперники знову не визначили, але результативна нічия 2:2 дозволила саме “Рочину” вийти до чвертьфіналу Кубку України.

Сьогодні відбудеться четвертий офіційний матч цих команд у сезоні. Гра обіцяє бути цікавою, напруженою та видовищною. ФК “ОДЕК” запрошує уболівальників прийти на матч, підтримати команду та насолодитися футболом високого гатунку. Вхід вільний.

До стадіону “ОДЕК-Україна” дуже легко дістатися з Рівного.

Маршрутки до Оржева відправляються з автостанції на Залізничному вокзалі, також зручно сідати на “Луцькому кільці”. Курсують вони кожні 20-30 хвилин. Дорога до Оржева займає орієнтовно пів години. Заїхавши в Оржів необхідно вийти на зупинці біля школи. Стадіон знаходиться відразу ліворуч від неї. Поїздка в зворотньому напрямку також буде без проблем, адже маршрутки курсують часто та до пізньої години. Тож,  УСІ НА ФУТБОЛ!!!


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews