На Тернопільщині стартувала ХІІІ-та щорічна благодійна акція «Серце до Серця»

Допомога – більше ніж слова.

22.04.2018 14:43   Опубліковано : Ірина Мадзій
Джерело: TeNews

ХІІІ-та щорічна благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду  «Серце до Серця» з гаслом «Почуй світ!», що взяла свій початок 2 квітня, покликана зібрати кошти для придбання медичного обладнання,  яке буде направлене до обласних лікарень України. В нашій області цьогорічна акція буде присвячена збору коштів для отоларингологічного відділення Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні.

Долучитись до цієї благородної місії вирішили учні і вчителі Заліщицької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів ім. О. Маковея, організувавши у стінах свого навчального закладу збір коштів для такої потрібної справи. Байдужих, стверджують, не було. Волонтери з числа комітету учнівського самоврядування зібрали коштів на суму 1730 гривень. І хоч сума ця не надто велика, проте зібрана зі щирими намірами у бажанні допомогти хворим дітям. А допомога, як відомо, - це більше ніж слова.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews