Полігон - академія справжнього поліцейського, - Олександр Фацевич (Фото)

22.04.2018 19:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Надання домедичної допомоги, проведення поліцейських спецоперацій, застосування бронетехніки та вправність у стрільбі зі стрілецької зброї, незабутні враження та безцінні знання – таким був завершальний день семінар-тренінгу для поліціянтів.

Триденний семінар-тренінг для керівників превентивної поліції з усієї України відбувся на базі Національного університету «Острозька академія» 21 квітня і завершився практичними заняттями на Рівненському полігоні.

Перед початком занять заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич наголосив поліцейським на суворому дотриманні правил особистої безпеки.

«Незважаючи на те, що багато з вас мають не один рік стажу, зокрема й практичні навики, сьогодні навчання відбуватимуться за сценарієм, максимально наближеним до реальності. Тож діяти треба злагоджено і лише за командою, адже особиста безпека – то ваше життя», — підкреслив Олександр Фацевич. — Сьогодні ці знання для вас не такі актуальні для Донецької та Луганської областей, утім завтра може готувати нові виклики. Тож, ви зобов'язані провести такі навчання в себе на місцях. З усіма робочими підрозділами. Адже, як показує практика, коли створюються зведені загони для зони АТО - кістяком стають поліцейські управлінь превентивної діяльності».

 

Також керівники превентивної діяльності закріплювали свою майстерність у стрільбі зі стрілецької зброї, метання бойових гранат та наостанок — марш-кидок спецтехнікою на відстань 15 кілометрів.

Як зазначив начальник Головного управління Нацполіції в Рівненській області Валерій Самчук, проведення таких семінарів однозначно підвищать професійний рівень працівників поліції, а головне — це готовність зреагувати у будь-якій непередбачуваній та навіть небезпечній ситуації.

Після завершення практичних занять Олександр Фацевич 48 учасникам семінар-тренінгу вручив сертифікати про підвищення кваліфікації. 

За матерілаами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews