У Чернівцях відзначать День Європи

06.05.2018 08:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Щороку в третю суботу травня (цього року 19 травня) в Україні відзначають День Європи. З метою належного відзначення Дня Європи Чернівецькій області в облдержадміністрації проведено засідання оргкомітету.

В цей день заплановано проведення круглого столу, під час якого науковці та громадськість говоритимуть про буковинську толерантність, європейські цінності та поступ України у розбудові демократичного європейського суспільства.

З нагоди дня Європи на Соборній площі Чернівців розкинеться європейський майданчик на якому свої виставки-презентації представлять національно-культурні товариства країн Європи, які представлені в Чернівцях (культура, національна кухня, видання (література). Діятиме фотозона, конкурси малюнку на асфальті для дітей, євровікторина, виставка малюнків Також відбудеться нагородження переможців конкурсу есе для студентів «Дивимось у майбутнє – спільні цінності, спільні мрії», а обласні національні товариства подарують учасникам святкувань свої творчі номери.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук наголосив на важливості відзначення в області Дня Європи враховуючи стратегічний курс України на європейську інтеграцію.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews