Сергій Притула прокоментував побиття депутата Мустафи Найєма

08.05.2018 09:08   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

На своїй сторінці в фейсбуці Сергій Притула висловив свою думку на рахунок побиття депутала Мустафи Найєма в центрі Києва.

"Чисто по-людські мені дуже шкода Мустафу, я йому співчуваю. В період з 16 до 23 років мені: вибивали щелепу з ноги, робили кулаком небажану корекцію носа, місили вп’ятьох ногами на землі, розбивали голову, із супутньою пожиттєвою травмою ока, ніжкою від стола. Я знаю, як це боляче, я знаю, як це неприємно і скільки часу потім йде на реабілітацію."- написав у пості шоу-мен. "Проте я весь час не міг позбутись якогось відчуття, яке заважало співчувати на всі 100%. Я не маю якогось упередженого ставлення до людини, через її статус. Я не вважаю, що якщо людина депутат, то автоматично поганий. Я не вважаю, що якщо людина багата, то автоматично накрала. Так само, як і не вважаю за норму ситуацію, коли виходжу після концерту фотографуватись із людьми і бачу бугая, який лізе поперед вагітних і дітей з фразою «Притула, я з АТО»!
Мабуть це почуття незавершеного співчуття з’явилось після прочитаного посту на сторінці у Мустафи, де був і ось такий абзац:
«И давайте прекратим все эти разговоры про «ну конечно, он же депутат». То есть, если бы избили учителя, врача или бухгалтера, мы бы все молча обтерлись и разошлись? Это не только о депутате. Да, уж простите, мне так «повезло». Но это о любом из нас - мы сейчас либо создаем новые нормы, правила и ролевые модели, либо и дальше продолжаем жить в мире «депутатов», «мажоров» и «быков», которым все можно и черни, которая должна это все проглатывать.»
Все херня в тому, що якраз коли б’ють вчителя, лікаря чи бухгалтера, то всі дружно обтираються і розходяться. Не так прості люди, а насамперед чиновники. Пан депутат «в кои-то веки» потрапив у середовище тої самої «черни». Пацани зальотні, прожигатєлі жизні. Ну не знали вони, що то депутат. І вчинили з ним точно так, як би вчинили з будь ким іншим, хто б потрапив їм під руку. Так, як по всій країні вже багато років вчиняють ті, хто має відчуття безкарності."

Читайте також

На Тернопільщині двох депутатів притягнуто до відповідальності за корупцію

"Дуже прикро, що народному депутату вломили щелепу. Чоловік він молодий, балакучий. Щелепа б пригодилась. Але ще прикріше, що нардепу довелось отримати в морду, щоб почати ототожнювати себе із «черню». 
Сподіваюсь, пан депутат використає увесь свій арсенал зв’язків та впливів, щоб його кривдники понесли максимально можливе і визначене Законом покарання. І що це стане прецедентом. І що коли завтра на його місці опиниться вчитель, лікар чи бухгалтер у будь-якій частині нашої країни, пан депутат і його колеги будуть щемити суд і прокуратуру так само, ніби це сталося з ними, з елітою!" - зазначив Сергій Притула.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews