На Рівненщині відбувся фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я»

12.05.2018 19:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: ritm.tv

У Рівненській області відбувся фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я», який проводиться з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, котрий відзначається ще з середини минулого століття.

Цього року участь у зарядці взяли понад 50 тисяч любителів фізичних навантажень, а це абсолютний рекорд за всі п’ять років проведення заходу.

В районах, містах, об’єднаних територіальних громадах учасники збиралися разом на центральних площах, поблизу навчальних закладів та спортивних майданчиків, де й проводили масову розминку. За підсумками всього фестивалю організатори визначили переможців та призерів, які залучили найбільший відсоток жителів свого населеного пункту.

Особливо відзначилося під час проведення руханки с. Ясногірка Сарненського району. Учасником заходу тут став кожен четвертий житель. А Ясногірська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів взяла участь майже у повному складі. Саме сюди й завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради щоб вручити місцевій громаді призи і сувеніри за перемогу. Окрім вручення відзнак, гості провели для школярів ще й фестиваль здорового способу життя. Він складався з командних спортивних естафет, в ході яких кожному колективу потрібно було виконати шість завдань, при цьому враховувався час проходження кожної дистанції. Судді ретельно фіксували всі порушення, за які каралися команди «штрафними» секундами.

Зрештою, колектив «The best» став переможцем, «Екстремали» посіли друге місце, а замкнула трійку команда «Форсаж». Під час церемонії нагородження всі вони отримали подарунки від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, а також відзнаки і сувеніри були вручені громаді с. Ясногірка за перемогу в фестивалі ранкової зарядки.

За матеріалами http://ritm.tv 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv