На Львівщині прокладуть екостежки, де можна полежати на вуликах та скуштувати смачних пирогів

15.05.2018 13:34   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

На Львівщині розробляють локації природного та екологічного відпочинку.

Читайте також

Жахаючі таємниці річки Свиня на Львівщині: інспектори оприлюднили перші екорезультати досліджень та виявили чергову знахідку
Мертві рештки можуть стати екологічною катастрофою для Тернопілля

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації, пише - Status Quo.

Управління туризму та курортів Львівської ОДА спільно із партнерами продовжує роботу на локаціями природного та екологічного відпочинку. За словами начальника управління Наталії Табаки, вже найближчим часом мандрівникам презентують інтерактивну карту таких локацій.

«Це безпосередньо екостежки на території Сколівського, Яворівського та Надсянського Національних природних парків та регіональних ландшафтних парків. Працюємо по пошуку локацій, де можна подивитись та відвідати території, на яких живуть звірі, де є цвітіння рослин. Зокрема у квітні на початку травня - це Долина диких тюльпанів, Долина барвінку, Долина диких орхідей. Ми спільно створюємо інтерактивну карту з такими локаціями і у найближчому майбутньому її презентуємо», - розповіла Наталя Табака.

Найцікавішими локаціями для мандрівників є території національних парків, адже вони поєднують корисний та пізнавальний відпочинок, вважає вона.

«До прикладу Яворівський національний парк, де можна побачити і коників тарпанів, і полежати на вуликах з бджолами, скуштувати яворівського пирога. Також там є локації обладнані альтанками, місцями для вогнища, а також облаштований відпочинок біля водойм», - зазначила начальник управління.

Також управління туризму та курортів працює над гастролокаціями.

«Це фермерські господарства, які відкриті для туристів. Це будуть смачні і приємні мандри, з моментами знайомства із тваринами та пропозиціями для відпочинку», - додала вона.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo