Давид Стеблюк з Березного, що на Рівненщині підкорив Бабкіна "Колисковою" (ВІДЕО)

20.05.2018 11:30   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Простий хлопець з Березного, що на Рівненщині, пройшов сліпе прослуховування і став учасником проекту «Голос Країни». Поважне журі молодик вразив «Колисковою», пише Північ-інфо. 

Давид Стеблюк з Березного пройшов братиме участь у престижному телевізійному проекті в команді Сергія Бабкіна. Незважаючи на безсумнівний вокальний талант, хлопець простий та щирий. Як розповів сам Давид, він не вважає, що жити в сільській місцевості соромно і не цурається будь-якої роботи.

«Мене на «Голос Країни» привела сила моєї рідної землі. Село дає багато чого дізнатися в цьому житті. Я просто дивлюсь на річку – і надихаюся від цього», –сказав хлопець на сцені.

Давид підкорив журі «Колисковою» з оригінальною подачею. Хлопця в свою команду запросили одразу два зіркові тренери – Сергій Бабкін та Тіна Кароль, в результаті він вступив у команду Бабкіна, в складі якої і змагатиметься за перемогу.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews