Пожежа на Львівщині: ледь не згоріли мати та донька (Фото)

20.05.2018 11:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

У Жовківському районі на пожежі постраждали дві жінки.

Читайте також

Потужна пожежа на Львівщині знищила два житлові будинки і автомобілі

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області, пише - Status Quo.

18 травня о 01:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Гребінці Жовківського району. Пожежа виникла в цегляному житловому будинку, розміром 10 х 5 м. На місце події було направлено пожежно-рятувальні підрозділи 17 ДПРЧ м. Жовква, місцевих пожежних команд с. Куликів та с. Зіболки.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів полум’я охопило частину будинку. Вогнеборці запобігли перекиданню пожежі на господарську прибудову. Внаслідок пожежі травмовано дві особи. Власниця, 1951 року народження, отримала термічні опіки обличчя, потерпіла після огляду від госпіталізації відмовилась. Дочку власниці, 1973 року народження, з термічними опіками спини доставлено в 8-му міську клінічну лікарню м. Львова.

Пожежу локалізовано о 02:03 та ліквідовано о 02:37. Вогнем знищено перекриття, покриття та речі домашнього вжитку на площі 50 кв.м, пошкоджено стіни та дах прибудованої цегляної господарської будівлі, розміром 3 х 4 м на площі 8 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 7 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки. Причина виникнення пожежі встановлюється.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo