Погода в Україні на вихідні, 26 і 27 травня

25.05.2018 20:17   Опубліковано : Новини України
Джерело: UaNews

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу і в неділю буде суха погода. У суботу місцями в західних областях, у Карпатах і в Криму можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі складе +10...+20 градусів, удень +19...+30. Вітер змінних напрямків, переважно південно-східний, південний, північно-східний, північний і східний, 1-6 м/с.

У північних областях — мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Уночі від +12 до +15 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +21...+24. Вітер північний, північно-східний, південно-східний та східний, 1-6 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від +15 до +19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +20...+26. Вітер північний, північно-східний, південно-східний та східний, 1-9 м/с.

У Криму — переважно мінлива хмарність. У суботу і в неділю на півострові опадів не передбачається. У суботу в Сімферополі, Красноперекопську, Феодосії висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі в межах +15...+21 градуса, вдень — до +21...+30. Вітер східних, північно-східних, південно-східних і північних напрямків, 1-8 м/с.

У східних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде суха погода. Температура вночі +10...+16 градусів. Денна температура повітря складе +20...+26 градусів. Вітер східних, північно-східних і північних напрямків, 1-8 м/с.

У західних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Місцями в суботу можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до +10...+18 градусів, удень +19...+28. Вітер східний, північно-східний, південно-східний та північний, 1-5 м/с.

У Карпатах — мінлива хмарність. У суботу в регіоні висока ймовірність дощу, в неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі від +13 до +15, удень — від +23 до +26 градусів. Вітер південний, південно-східний, східний та північно-східний, 1-4 м/с. 

У центральних областях — хмарна по’года з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +12...+17 градусів, удень +21...+26. Вітер східних, північно-східних і північних напрямків, 1-6 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews