На Всеукраїнському конкурсі учні з Рівненщини вибороли призові місця

26.05.2018 12:17   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

З 22 до 24 травня в Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді пройшов Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму.

Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму сприяв модернізації змісту науково-пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, яка займається дослідництвом. Роботи мали практичне спрямування, вирішували пріоритетні проблеми сучасної науки, базувалися на результатах самостійних досліджень учнів, мали практичне застосування.

Зокрема, Рівненщину представляли та вибороли призові місця талановиті розумні учні.

У секції «Екологія та проблеми довкілля»:

Катерина Андріюк, учениця 9 класу Колоденської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненської районної ради, з роботою «Дослідження кислотно – основних властивостей ґрунту села Колоденка та розробка раціональних шляхів зменшення їх кислотності» – ІІ місце;

Роман Ніколайчук, вихованець Екологічного центру Рівненського міського Палацу дітей та молоді, з роботою «Оцінка екологічного стану верхньої течії ріки Устя» – ІІ місце.

У секції «Біологія»:

Вікторія Ольховик, вихованка гуртка «Юні ботаніки» комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, ученицю 10 класу комунального закладу „Школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Рівненський обласний ліцей» Рівненської обласної ради, робота «Біологічні методи боротьби з фітофторозом детермінантних помідорів сорту Ляна» - ІІ місце;

Софія Маслянчук, вихованка Екологічного центру Рівненського міського Палацу дітей та молоді, з роботою «Біоекологічні особливості видів родини жовтецеві (Ranunculceae Juss) Рівненської області» - ІІІ місце.

У секції: науки про «Психологія»:

Тетяна Рабченюк, учениця 9 класу Колоденської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненського району, з роботою «Вплив комп’ютерних ігор з елементами насилля на формування агресії у молодших школярів» – І місце.

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews