На свято Трійці на Рівненщині відбувся VIІ етно-тур-фест «Бурштиновий шлях» (Фото)

29.05.2018 20:42   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Фольклорне свято зібрало любителів зеленого туризму як з України, так і з-за кордону. На фестивалі були присутні гості з Рівненщини, Києва, Волині, Львова, Івано-Франківська, а також з Франції.

Захід традиційно відбувся на базі унікального об’єкту – найдовшої у Європі діючої вузькоколійної залізниці «Антонівка-Зарічне». Сам фестивальний майданчик розташувався у селі Млинок Зарічненського району, поблизу залізничної станції Біла.

Програма фестивалю була насиченою та цікавою для всіх учасників: а це виступи художніх колективів, колоритні ярмарки, туристичні квести, поліська смакотаПід час свята пропонували придбати традиційні вироби майстрів народного мистецтва з лози, дерева, соломи, глини та вишивки. Місцеві кухарі частували усіх поліськими стравами серед яких, традиційно, український банош, вареники, мацик.

Для наймолодших учасників дійства проводили різноманітні конкурси та майстер-класи. Гостей фестивалю запрошували на кінні прогулянки, пропонували екскурсії до старого дерев’яного мосту, навколо озера Освицьке та в ліс за лікарськими травами.

На дійстві побувало понад 4 тисячі людей, а це вдвічі більше, ніж минулого року.

За матерілами прес-служби РОДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews