Стало відомо, скільки коштує квартира у сучасному мікрорайоні "Північний", котрий будують в Тернополі

09.06.2018 08:01   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У сучасному світі швидкими темпами розвиваються усі галузі. Будівництво не є винятком. Протягом останніх десятків років значно змінилися вимоги до будівельних матеріалів та інфраструктури навколо будинку. Зрозуміло, що майбутнє не за старими будинками зі зношеними комунікаціями, а за новими житловими комплексами із розвиненою соціальною сферою.

Саме таким стане новий мікрорайон "Північний", будівництво якого продовжується  в Тернополі. На майже неосвоєній території площею 70 гектарів вже з’являться житлові будинки, планують спорудити багатоповерховий паркінг, школи та дитсадки. Ця частина міста буде чи не найсучаснішим районом міста.

Читайте також

На скільки більше тернополяни витратять на випікання паски цього року
У Тернополі будують новий та сучасний мікрорайон – що там буде

 - Цей мікрорайон буде збудований за останніми сучасними технологіями та стане одним із найзручніших в нашому місті. Ми розуміємо, що місто повинне розвиватися, мають будуватися не лише нові будинки, але й нові райони. Важливо, щоб для людей все було доступно та зручно, - розповідає директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла.

Поки триває будівництво, щасливі власники квартир у будинках, які вже ввели в експлуатацію, роблять ремонти та заселяються в нове помешкання.

- В липні 2015 року ми почали будівництво комплексу чотирьох будинків. Наразі в експлуатацію вже ввели три будинки, четвертий перебуває на завершальній стадії, - каже Андрій Матла.

Лояльна цінова політика і можливість реалізації власного варіанту в плануванні квартири приваблює тернополян обрати квартиру саме у цих будинках. Коштує однокімнатна квартира від 14 тисяч євро, двокімнатна – від 20,5 тисяч.

Нагадаємо, що понад 10 років головна дорога мікрорайону "Північний" не ремонтувалася. Згодом там побудують нову дорогу, адже до співфінансування робіт вирішили долучитися забудовники Тернополя.

- Ми чекаємо на вихід проектної документації та дозволу на початок робіт. Ближчим часом будемо повномасштабно стартувати, - говорить Андрій Матла.

Купити квартиру в сучасній новобудові можна без комісії та переплат.

Безвідсоткове розтермінування на придбання квартири в новобудовах – це ідеальний варіант для людей, які хочуть вдало інвестувати кошти, але не мають усієї суми.

Вартість квадратного метра у зданих будинках значно вища, ніж у будинках, які тільки будуються. Це хороша можливість інвестувати кошти, зекономивши при цьому кругленьку суму. Квартира від забудовника – ідеальний варіант придбання власного житла, коли одразу всієї суми нема. Покупці мають можливість придбати квартиру за 2-3 роки без відсотків, переплат та додаткових комісій.

Детальніше про новобудови будівельної компанії «Матла», квартири в яких можна купити, скориставшись безвідсотковим розтермінуванням: http://www.matla.com.ua/ 

 

 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews