На Львівщині колісна пара, відірвавшись від мікроавтобусу, травмувала пішохода

14.06.2018 09:49   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Дивись.info

Жінка з тілесними ушкодженнями госпіталізована у лікарню.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Про це інформує Головне управління Національної поліції у Львівській області, пише - Дивись.info.

В Пустомитівський відділ поліції 9 червня о 20.34 надійшла інформація про те, що у селі Годовиця сталася автопригода, внаслідок якої потерпіла людина.

Як попередньо встановили правоохоронці, під час руху автомобіля «ГАЗ-2705-288 ЗНГ», яким керував 58-річний житель району, відірвалися два задніх лівих колеса, які травмували пішохода – 50-річну місцеву мешканку. Потерпіла із закритим переломом ноги госпіталізована у травматологічне відділення лікарні.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info