Відома модель потрапила в жахливу ДТП на дорозі Києва та могла в ній втратити руку (Фото 18+)

14.06.2018 19:23   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

У ніч на вівторок, 12 червня, українська Dj і модель Evka Rox потрапила в ДТП по вулиці Антоновича, 43 в Київ. Про це повідомляють ЗМІ.

За словами поліцейських, Smart рухався в четвертому ряду Антоновича в бік Ocean Plaza. Перед перехрестям з вулицею Лабораторної автомобіль Chevrolet з другої смуги різко повернув право на Лабораторну. Тим самим він підрізав "малолітражку".

Цю інформацію підтвердила і потерпіла — водій Smart. Але дівчина уточнила, що порушник на Chevrolet різко повернув з третього ряду. Модель розповіла, що не помітила авто з-за іншої машини, бо різко загальмувала і її "малолітражка" перекинулася.

Дівчина прокоментувала аварію в Instagram. "Трохи без руки не залишилася", - написала модель.

За її словами, перевернутий Smart на даху пролетів через всі смуги до протилежній обочині. Лікоть постраждалої прочесав асфальт. Дівчину госпіталізували, в лікарні зашили лікоть. А прогнози лікарів позитивні.

Варто відзначити, що дівчина - популярна в мережі і часто викладає відверті фото.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews