Діставши відмову у кредиті, прикарпатець розтрощив сокирою банкомат

22.06.2018 16:10   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Місто

Отримавши відмову у кредиті, прикарпатець розтрощив сокирою банкомат фінустанови.

Читайте також

На Прикарпатті засудили чоловіка, який запідозрив подругу у крадіжці банківської картки і забив її до смерті

Подія трапилася вчора, 21 червня, в Рогатині. Місцевий житель пішов до банку, щоб оформити кредит. Однак, з певних причин отримав відмову. Після цього розлючений чоловік дістав сокиру та, підійшовши до вмонтованого у фасад фінустанови банкомата, почав його трощити. За цим спостерігали працівники банку та перехожі. Хтось викликав поліцію, пише - Місто.

Як розповідають свідки, чоловіка затримали самі ж охоронці банку, після чого приїхали правоохоронці.

Дії зловмисника кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто, хуліганство, вчинене із грубим порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом.

Відповідно до санкції статті йому загрожує відповідальність у вигляді штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6-ти місяців, або обмеження волі на строк до 5-ти років. Проводиться слідство.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто