На Буковині водій вантажівки з пальним, щоб заспокоїти нерви, напився алкоголю

25.06.2018 11:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Чернівецький промінь
Зранку 24 червня до патрульних, які несли службу на дорожній станції «Оршівці» громадяни попросили, щоб поліцейські звернули увагу на вантажний автомобіль, що перевозить небезпечний вантаж. За їхніми словами, водій автівки дивно маневрував під час руху.
 
На автодорозі Н-10 екіпаж патрульних помітив автомобіль марки «DAF», який перевозив авіаційне пальне. Водій рухався з порушенням ПДР, а саме п. 22.6, за яким транспортні засоби, що здійснюють дорожнє перевезення небезпечних вантажів, повинні рухатися з увімкненим ближнім світлом фар, задніми габаритними ліхтарями та встановленими розпізнавальними знаками. До того ж, автівка була схожа на ту, про яку повідомляли небайдужі громадяни.
 
Коли патрульні зупинили транспортний засіб та спілкувалися з водієм, то помітили у нього ознаки сп’яніння. Чоловік не заперечував, що вживав алкогольні напої:. «Я вчора потрапив в автопригоду, то, щоб заспокоїтися, сьогодні трішки випив перед поїздкою», - повідомив чоловік поліцейським.
 
Тест на стан сп’яніння показав результат 2,33 проміле (допустима норма – 0,2).
 

На Буковині водій вантажівки з пальним, щоб заспокоїти нерви, напився алкоголю

 

На водія склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування автомобілем в стані сп’яніння) та винесли постанову за ст.132-1 КУпАП (порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів), повідомляє прес-служба Патрульної поліції Чернівецької області.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь