У Рівному молоді офіцери поповнили підрозділи Нацполіції (Фото)

25.06.2018 14:35   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Сьогодні, 25 червня, відбулася зустріч начальника ГУНП в Рівненській області Валерія Самчука з випускниками вищих навчальних закладів системи МВС України. Всім 52 молодим фахівцям запропонували посади слідчих, працівників оперативних служб та блоку превенції Національної поліції Рівненщини.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Головний поліцейський області наголосив, що за кожним із них буде закріплений наставник із числа досвідчених правоохоронців, котрий надаватиме їм допомогу під час несення служби, ділитиметься тонкощами роботи.

«Рівненщині потрібні висококваліфіковані спеціалісти, які будуть втілювати в життя реформи та чітко визначать нові завдання та пріоритети боротьби зі злочинністю. Впевнений, що ви зможете застосувати набуті знання в умовах, що швидко змінюються, а ваша професійна компетенція дозволить органічно включитися в практичну діяльність підрозділів поліції», — зазначив Валерій Самчук.

Молодим офіцерам також наголосили на дотриманні дисципліни та законності та побажали успіхів на службі.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews