Проїзд у тролейбусах в Чернівцях подорожчає з серпня

25.06.2018 15:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Буковинська правда

Проїзд у тролейбусах в Чернівцях подорожчає з серпня.

З серпня проїзд у тролейбусах може підвищитися. Тролейбусне управління подало економічно обґрунтований тариф 3,8 гривні. Скільки становитиме ціна на проїзд у липні вирішуватимуть на засіданні виконкому. 

Читайте також

П'ять гривень за проїзд хочуть буковинські перевізники
Як перевізники у Чернівцях ставляться до монетизації пільг на проїзд?

У тролейбусному управлінні перерахунок тарифів розпочали ще у лютому, на підвищення сподіваються вже у серпні. 

“Щоби підвищити тариф, потрібно пройти тривалу процедуру. Змушені збільшити тариф, бо зросла вартість електроенергії, підвищилися тарифні ставки водія. Якщо ціну не проїзд не збільшать, доведеться просити у міської ради фінансової допомоги. Наразі нам відшкодовують наші зароблені кошти, а фінансову допомогу підприємство просило у міської ради ще наприкінці 2016 року, тоді нам для погашення боргів виплатили 350 тисяч гривень”, - каже виконувач обов’язків начальника тролейбусного управління Михайло Олексюк. 

У міській раді повідомили, що найімовірніше на виконкомі погодять підвищення проїзду на тролейбуси Але можуть затвердити проїзд у 3 гривні, а міська рада буде компенсувати різницю у тарифі 80 копійок. При цьому залишається на проїзд 50 відсотків знижки студентам – 1,5 гривні і для школярів вартість проїзду становитиме одну гривню.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда