У Тернополі працює 81 підприємство з іноземними інвестиціями

29.06.2018 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопільська міська рада

Нідерландсько-український бізнес-форум «Співробітництво з Нідерландами» відбувся у Тернополі. Участь у заході взяли нідерландські компанії та їх офіційні представники в Україні, що працюють у галузях рослинництва, тваринництва, харчової та легкої промисловості, енергоефективності, сфери послуг тощо.

На запрошення Посольства Королівства Нідерландів в Україні відвідав бізнес-форум і міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Сьогоднішній форум – це унікальна площадка, де наші нідерландські друзі можуть ознайомитися з економічним потенціалом Тернополя та інших міст, налагодити ділові контакти з партнерами, - зазначив очільник Тернополя. - Розвиток позитивного інвестиційного клімату є однією з головних цілей міської ради Тернополя. Адже кожне створене підприємство – це додаткові кошти до місцевого бюджету. Досі нам вдавалося працювати так, щоб іноземні та українські інвестори залишалися задоволеними і, при цьому, вигравав Тернопіль.  Адже ми граємо у єдиній команді. Інвестор отримує можливість інвестувати кошти в стабільне місто, стабільну економіку і розраховувати на реально прогнозовані надходження».

Міський голова також додав, що у Тернополі працює 81 підприємство з іноземними інвестиціями. Підприємці з 28 країн світу вкладають гроші у Тернопіль. І це один з найкращих показників в Україні. До п’ятірки основних країн-інвесторів входять Естонія, Бельгія, Польща, Німеччина та Італія.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська міська рада