Квартири на першому та останньому поверсі. Міфи, які пора забути

04.07.2018 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Досить часто квартири на першому та останньому поверхах можна придбати дешевше, ніж інші. Проте, часто купуючи житло люди не охоче розглядають ці варіанти спираючись на ряд міфів. Зокрема, в народі побутує думка, що квартира на першому поверсі — це знахідка для злодія, а на останньому поверсі жарко і постійно протікатиме стеля. 

Проте, як розповів керівник будівельної фірми "Матла" Андрій Матла, ці проблеми більше стосуються будинків старого житлового фонду, оскільки новобудови будуються з урахуванням усіх можливих побажань жителів та європейських вимог.

— Будівельна компанія "Матла" постійно розвивається і ми робимо усе, щоб зробити життя мешканців наших комплексів кращим. Зокрема, якщо говорити про проблему з крадіжками на перших поверхах, то зараз ми плануємо ще на етапі будівництва одразу облаштовувати загальнобудинкові системи охорони. Таким чином жителі зможуть під’єднатися до цієї охорони. Весь комплекс буде обслуговувати одна фірма, тому мешканці отримають пільгові ціни. Також плануємо впровадити загальнобудинкові системи сигналізації. Якщо будинкові мережі вже будуть зроблені, вартість тих робіт, які залишається провести в квартирі, буде не великою, ‒ каже Андрій Матла. 

Окрім цього, у дворах новобудов будуть облаштовані камери спостереження, на в’їздах стоятимуть шлагбауми, а на дверях облаштовані домофони.

З життям на останньому поверсі теж проблем не буде.

— По-перше у будинках ми встановлюємо сучасні та високоякісні ліфти американської фірми "OTIS". Вони надійні та безшумні. Тому страху у тому, що ліфт може не працювати чи ви там застрягнете, бути не повинно. Також наші будинки ми будуємо за всіма можливими європейськими зразками і технологіями, тому дах в квартирі на останньому поверсі протікати не буде, в помешканні буде затишно і комфортно, — наголосив Андрій Матла. 

Додамо, що в сучасних новобудовах будівельної компанії «Матла» створюється і відповідна інфраструктура: аптеки магазини, сфера послуг, безпечні дитячі майданчики. Також є підземний паркінг, великий та сучасний дитячий майданчик, місця для відпочинку та прогулянок, ‒  все це чекає власників квартир у новобудовах європейського зразка.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews