На Рівненщині билися спортсмени з України, Білорусі, Марокко та Азербайджану (Фото)

09.07.2018 01:15   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: vse.rv.ua

Cьомого липня Гоща приймала професійний турнір зі змішаних єдиноборств «STEP to TOP 6: Битва на Горині».

Змагання унікальні, оскільки вперше професійний турнір на Рівненщині відбувався під відкритим небом.

Глядачі мали можливість побачити  7 аматорських поєдинків. Окрім цього 5 боїв проводи професіонали і 3 з них були міжнародними.

Серед аматорів перемогу здобули Костянтин Степанюк (Рівне, СК «Скіф») та Олександр Добродій (Березне, СК «Патріот»).

Серед професіоналів бійці Рівненщини показали кращий результат.

Так,  Максим Трохимчук (Сарни, СК «Берсерк») переміг Максима Сіщука із Коломиї. Назарій Данилюк (Рівне, СК «Скіф») тріумфував над марокканцем Аннасом Камалом. Дмитро Гричук (Рівне, СК "Легіон") здолав білоруса Владислава Дайновича. І в останньому поєдинку вечора Микола Кондратюк (Гоща, СК «Скіф») в наднапроженому протистоянні переміг у 3 раунді досвідченого азербайджанця Руслана Маммадова.

«Турнір пройшов на найвищому рівні. Думаю, це підтвердять кілька тисяч глядачів які спостерігали за поєдинками. В Гощі ще такого небуло. Хочу подякувати всім партнерам та друзям, які доєдналися до проведення змагань. Завдяки колективу та небайдужим людям ми прцюємо та бійці Рівненщини можуть змагатися та професійно рости і прославляти Рівненщину», - прокоментував головний організатор змагань Богдан Романович.

Головні партнери турніру: ПП «Національний корпус», ВО «Свобода», ТМ «Гощанські ковбаси», ТОВ «Гощаночка».

До організації долучилися Юрій Грабовський, селищний голова Гощі Микола Панчук, заступник Гощанської райдержаміністрації Тарас Гоменюк, Олександр Салійчук, депутат Рівненської облради Володимир Валявка, приватний підприємець Микола Баблюк, приватний підприємець Микола Цупрук, приватний підприємець Роман Віденчук, Сергій Грабовський, Роман Бабашов, рефері в октагоні Сергій Соха та Олександр Зайченко.

Змагання відбувалися під егідою Міжнародної ліги «Real fight promotion».

Фото: Роман Цупрук.

За матеріалами http://vse.rv.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: vse.rv.ua