Фіскали вилучили на Львівщині легковик і 8,5 кілограма бурштину

11.07.2018 12:48   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Прикордонники Львівського загону виявили приховане «сонячне каміння», яке незаконно намагалися переправити через державний кордон, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в середу, 11 липня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Сьогодні зранку на виїзд з України через пункт пропуску «Рава-Руська» прибув легковий автомобіль польської реєстрації. Транспортним засобом керував 45-річний мешканець Львівщини. Приховану контрабанду прикордонники виявили при спільному з працівниками митниці огляді машини».

«Для перевезення бурштину водій спеціально переобладнав систему кондиціонування повітря в автомобілі. Загалом чоловік намагався переправити в Польщу 8,5 кілограмів каміння, яке розфасував у поліетиленові пакети.  Бурштин та транспортний засіб вилучили представники фіскальної служби. Наразі триває оцінка виявленої контрабанди», – поінформували також у Західному регіональному управлінні ДПСУ.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів