Затриманого на хабарі директора ЦНАПу на Прикарпатті визнали кращим держслужбовцем

12.07.2018 16:37   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Незалежні Медіа Прикарпаття

Як повідомляли журналісти, на Прикарпатті під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області задокументовано факт отримання неправомірної вигоди у розмірі 2000 доларів США начальником ЦНАПу Верховинської районної державної адміністрації.

Читайте також

На Прикарпатті затримали службовця, який отримав хабар у 2 тисячі доларів (Фото)

Правоохоронці викрили корупційну «схему» видачі реєстраційних та дозвільних документів для здійснення підприємницької діяльності, яку організував посадовець Верховинської РДА, пишуть - Незалежні Медіа Прикарпаття.

Так, 5 липня, правоохоронці задокументували як 34-річний посадовець отримав вищевказані грошові кошти від місцевого підприємця за сприяння видачі дозвільних і реєстраційних документів щодо зайняття підприємницькою діяльністю по заготівлі лісових ягід. Ним виявився дирктор ЦНАПу Михайло Черкалюк.Варто зауважити, Михайло Черкалюк у квітні цього року переміг у номінації «Кращий керівник»:

36763047 1939077739477834 177068277409775616 n

Нагадаємо, слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Незалежні Медіа Прикарпаття