Мешканці Рівненщини звертаються до голови ОДА переважно з питань доріг, земельних ділянок та лікування

12.07.2018 21:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
Віталій Ундір провів особистий прийом громадян. Були як індивідуальні, так і колективні звернення, загалом 15 звернень мешканців Рівненщини.

Так, мешканці Корецького та Рівненського районів, а також обласного центру просили допомоги на лікування та у вирішенні земельних питань.

Окрім того, жителі села Кругле Рівненського району звернулися до заступника голови ОДА Віталія Ундіра стосовно будівництва та ремонту дороги місцевого значення, зокрема її ділянки в 500 метрів.

Посадовець пояснив людям, що необхідно зробити, аби ремонт дороги профінансували:

«Цього року область отримала на ремонт доріг місцевого значення – 281 мільйон гривень з Державного дорожнього фонду. Передбачено, що 54 мільйони з цієї суми піде на ремонт вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області. Єдиною вимогою для будівництва є виготовлення  проектно-кошторисної документації, а також співфінансування з місцевого бюджету».

Тому заступник голови ОДА порадив людям із села Кругле не зволікати, а звернутися до депутатів місцевої ради з проханням про виділення коштів на першочергові кроки ремонту дороги.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews