Чоловік, якого підозрюють у трьох вбивствах, покинув межі області

13.07.2018 08:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Про це під час зустрічі з журналістами повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Степан Яцух. Пошуки злочинця тривають.

Читайте також

Тернопільщиною розгулює небезпечний вбивця. Жителів області просять бути уважними (Відео, Фото)

Підозрюваного у трьох вбивствах Феськіва Михайла Петровича 1977 року народження розшукують по всій країні. Адже за оперативною інформацією, злочинець покинув межі області. Проте панікувати з приводу того, що вбився ще на свободі, не варто. «Це не маніяк і просто так вбивати людину, думаю, він не буде. Усі скоєні ним злочини чинилися на грунті неприязних взаємин під час розпивання алкогольних напоїв. Ми продовжуємо пошукові заходи. Дякуємо усім небайдужим громадянам, які намагаються допомагати нам у цьому. Хочу запевнити: на кожне повідомлення про те, що хтось десь бачив схожого на Феськіва чоловіка ми реагували і перевіряли. На жаль, поки що безрезультатно. Та робота проводиться активно» - повідомив Степан Яцух.

Поліцейські звертаються не лише до жителів області, а й сусідніх регіонів: якщо ви побачите схожого на фото чоловіка, в жодному разі не намагайтеся затримати його самостійно, негайно викликайте поліцію та телефонуйте за номерами: 067) 471-66-23, (067) 351-38-37, 27-11-70 або на лінію “102″.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews