На вулиці Стадникової у Тернополі після ремонту буде нова мережа водовідведення

15.07.2018 15:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопільська міська рада

У Тернополі на вулиці Стадникової тривають роботи з капітального ремонту – влаштування мереж водовідведення, у зв’язку з чим рух автотранспорту на вказаній ділянці тимчасово перекритий.

Міський голова Сергій Надал оглянув хід виконання ремонтних робіт та зазначив, що даний проект є достатньо складний та дороговартісний.

«Тривалий час до нас надходило багато заяв від мешканців прилеглих будинків щодо ліквідації застою стічних вод на цій вулиці. І наразі у нас є готовий проект та ведуться роботи із заміни інженерних мереж і влаштування нової траншеї, труб та колодязів, - наголошує Сергій Надал. – Оскільки роботи з влаштування мереж водовідведення на даному об’єкті є досить масштабними і будуть завершені до кінця цього року, то капітальний ремонт проїжджої частини та пішохідної доріжки тут розпочнеться уже наступного року».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська міська рада