Керівницю банку на Львівщині звинуватили у привласненні ₴4 млн

15.07.2018 18:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ZAXID.NET

Керівницю районного відділення банку на Львівщині звинуватили у привласненні понад 4 млн грн клієнтів. Поліція не вказує, про який банк йдеться, зазначаючи лише, що по цій справі підозру оголосили 51-річній працівниці, пише - ZAXID.NET.

«Правоохоронці встановили, що впродовж 2017 року 51-річна працівниця банку одержала від клієнтів кошти для внесення на рахунок та укладення договорів банківського вкладу. Коли ж клієнти звернулись до каси банківської установи, з’ясувалось що жодних рахунків відкрито не було. Грошові кошти на строкові вклади не надійшли, оскільки жінка не внесла їх у касу банківської установи, а привласнила», – повідомили правоохоронці.

Відомо, що жінка привласнювала кошти у різних валютах, загальна сума на момент скоєння злочину становить більше 4 млн грн.

Керівниці відділення банку офіційно повідомили про підозру у привласненні майна, шахрайстві та службовому підробленні. У випадку доведення вини жінці загрожує до 12 років ув'язнення. Розслідування цієї справи ще не завершене, тож наразі її не передали до суду.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET