На Прикарпатті п’яний чоловік ледь не вбив свого товариша

15.07.2018 22:34   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: IF Область.Онлайн

Поламані ребра, забій грудної клітки, травми живота, черепно-мозкова травма та інші ушкодження отримав 49-річний коломиянин внаслідок пиятики з товаришем.

Читайте також

На Прикарпатті чоловік ледь не вбив пенсіонерку за 1000 гривень (Відео)

Троє знайомих зібралися погостювати в одного з них. Звичайно, чоловіки випили оковитої, внаслідок чого і виник словесний конфлікт між 28-річним чоловіком і його товаришем, пише - .

Молодший з чоловіків настільки розсердився на свого товариша, що взяв у руки дерев’яну палицю і почав нею лупцювати 49-річного потерпілого. Після таких травм, бідолашний чоловік ще був у змозі вийти на вулицю, де його і побачили сусіди.

Потерпілий швидко втратив свідомість і звалився на землю, а небайдужі люди викликали швидку. Згодом і поліція дізналася про інцидент. 28-річного зловмисника затримали, стало відомо, що він є уродженцем Чернівецької області і вже притягався до відповідальності.

СК ГУНП в області.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IF Область.Онлайн