Мешканець Вижницького району терміново потребує допомоги (Фото)

15.07.2018 23:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: cn.oblast.online

Жителю Вижницького району Чернівецької області, 29-річному Андрію Продану, терміново потрібна допомога – життя молодого батька, що постраждав від нещасного випадку, на волосині, вагітна дружина в розпачі.

Нещодавно 29-річний Андрій Продан, який проживає в Вижницькому районі Чернівецької області, опинився в досить непростій ситуації, яка ледве не коштувала йому життя. Молодий батько отримав 80% опіків шкіри при роботі зі зварювальним апаратом. Тепер життя постраждалого фактично на волосині. Олександр госпіталізований до Чернівецької обласної лікарні, його стан лікарі оцінюють, як вкрай тяжкий, адже опіки не дають змогу транспортувати пацієнта до іншого медичного закладу.

Родина Андрія вже витратила багато коштів, наразі ліміти всі вичерпані, але чоловіка потрібно рятувати. В постраждалого молода дружина, яка вагітна на 6-му місяці, та 10-місячний син. Жінка опублікувала на своїй сторінці пост про допомогу, але фінансів надходить дуже мало, а час відіграє не на користь постраждалого.

В лікарню викликали спеціаліста, який дійсно наголосив, що людину в такому стані перевозити неможливо, так як організм просто не витримає такого переїзду, але врятувати можливо. Головне – не зволікати. Користувачі інтернету, які побачили пост дружини, почали залишати відгуки надії та позитиву, дехто відразу погодився допомогти.

Але серед всіх коментарів, були й негативні, які ображали жінку, звинувачували в шахрайстві. Однак, молодий чоловік реально потребує термінового лікування, оскільки його життя під загрозою.

За матеріалами http://cn.oblast.online 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: cn.oblast.online