Як в Тернополі затопило Збаразьке кільце (Відео)

17.07.2018 08:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

16 липня один із виїздів із Тернополя залило водою. Збаразьке кільце – місце де майже ніколи не затримується вода, бо знаходиться на одномі уз природніх горбів міста Тернополя. Очевидці кажуть, що в районі Універсаму по пояс води, автомобілі набирають воду в салон, тролейбуси стоять… - пише Реально.

От як описує сьогоднішнє плавання на Збаразькому відомий журналіст Олександр Вільчинський.

“На Збаразькому кільці під Мірей Матьє віжджаємо у річку… Пригадую, ще у 1994-му, коли майже місяць провів у США, ще коли туди мало хто потрапляв, і об’їздивши майже все східне узбережжя штатів, і принагідно важкенною камерою VHS знімаючи фільм для нашого “tv-4”, що пізніше отримав назву “Від Атланти до Манхеттена”, я якось був здивований оперативністю американських телевізійників. Коли одного разу ми потрапили під зливу, здається, у Балтиморі, то, тільки-но переступивши поріг готельного номера і ввімкнувши телевізор, одразу побачили і ті самі річки на вулицях, і зламані гілки, що й недавно з машини… Це було ще, коли у нас про інтернет мало хто чув, а у штатах він тільки починав впроваджуватись. Але ось, не минуло, як кажуть, і чверті століття, як уже без проблем кожен бажаючий може показати спогад про недавню зливу з вікна власного авто )”


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews